לפרטים והזמנות:072-3902678

דוכני מתוקים

– מבצע מטורף לאירועי קיץ 2020 –

בהזמנת 2 דוכני מזון – קבלו את השלישי ב 25% הנחה!!

בהזמנת 3 דוכנים – הרביעי ב 30% הנחה!!

בהזמנת 5 דוכנים – קבלו 15% הנחה על כל הדוכנים!!

בהזמנת 6 דוכנים ומעלה – קבלו 20% הנחה על כל הדוכנים!!

מחירון דוכני מזון

צור קשר:

שאלות נפוצות

10 טיפים לבחירת דוכני מזון לאירוע

כל אורח המוזמן לאירוע כזה או אחר, מצפה למצוא בו אוכל שיענה על הציפיות שלו.

אי לכך ובהתאם לזאת, בעת תכנון אירוע כדאי לתת את הדעת על המזון המוגש בו, בכדי לרצות את האורחים המוזמנים אליו.

רכזנו עבורכם עשרה טיפים לבחירת דוכני מזון לאירוע מושלם:

1. סוג האירוע – בחירת דוכני המזון מושפעת רבות מסוג האירוע המתוכנן.

לצורך הדוגמא, אירוע התרמה מכובד יכלול מנות יוקרתיות, ולחלופין אירוע לפתיחת עונת הקיץ יציג מבחר דוכנים הכולל מגוון פירות עונתיים ומנות אחרונות.

2. מזג אוויר – מזג האוויר משפיע רבות על בחירת דוכני המזון לאירוע.

קיימים מאכלים שאנשים לא נוהגים לאכול בעונת החורף, וכן להיפך בעונת הקיץ.

אירוע המתקיים בעונת החורף יכלול מאכלים כדוגמת תירס חם, וופל בלגי וסופלה שוקולד חם, ואילו דוגמאות כגון גלידה ואייס קפה יפארו אירוע המתקיים בעונת הקיץ.

3. סוג האורחים – מומלץ להתחשב בסוג האורחים בבחירת דוכני המזון לאירוע.

אירוע המיועד לאנשים מבוגרים ומכובדים צריך להציע מאכלים מהשורה הראשונה, ואילו באירוע לילדים (בר מצווה, ימי הולדת וכדומה) ניתן להסתפק במאכלים פשוטים וקלילים יותר.

4. תקציב – בדומה לכל אירוע, גם בנוגע לבחירת הדוכנים התקציב משחק תפקיד משמעותי.

תקציב נמוך יניב בחירה של דוכני מזון זולים ופשוטים, אשר יופעלו לרוב עם סיוע מינימלי של צוות מקצועי.

תקציב גבוה יוביל לכדי בחירת מזון יוקרתי יותר, אשר כולל עמדות המופעלות על ידי צוות מקצועי ומיומן.

5. מיקום האירוע – מיקום האירוע משפיע רבות על בחירת סוג המאכלים לאירוע.

זאת, הואיל ולאירוע הנערך תחת כיפת השמיים מתאימים דוכני מזון שונים מאשר אירוע המתקיים באולם סגור.

6. הובלה – שימוש בדוכנים לאירוע מצריך עמו הובלה לאזור האירוע.

יש לברר מבעוד מועד האם ניתן להוביל את דוכני המזון ברכב פרטי, או שמא דרושה הובלה פרטית שתעלה סכום כסף נוסף.

7. השכרת המכונות – שימוש בדוכני המזון מצריך התעסקות עם בעלי הדוכנים.

בכדי להבטיח שימוש בציוד מקצועי והתעסקות עם אנשים אמינים, כדאי להזמין את הדוכנים מספק מקצועי שתחום דוכני המזון אינו נחשב 'עבודה מהצד' עבורו.

8. גיוון – מבחר רחב של אורחים דורש גיוון באוכל המוגש באירוע.

מומלץ לשלב דוכני מזון מסוגים שונים כדוגמת דוכנים הכוללים צמר גפן, וופל בלגי, תירס חם, פופקורן, מסחטות מיצים קרים וטריים, פסטות ומגוון האפשרויות עוד רחב.

9. בטיחות – כל מפיק אירוע מעוניין שהוא יעבור בשלום ובצורה בטוחה.

לפיכך, יש לוודא כי כל הציוד של החברה המספקת את דוכני המזון עומדים בתקנים הבטיחותיים וכי הם עברו בדיקות תקופתיות.

10. האוכל הינו מרכיב משמעותי בכל אירוע – אחת השאלות הנפוצות בסיום כל אירוע היא: 'איך היה האוכל?'.

השאלה ממחישה את החשיבות שיש באופן בחירת המאכלים שיוגשו באירוע, החל מסקירת סוג האירוע והמוזמנים אליו, דרך מיקום האירוע והמסגרת התקציבית וכלה בהשכרת דוכני המזון ויצירת הקשר עם הספקים.

כל אלו יסייעו לכם להפיק אירוע מדהים העולה על ציפיות האורחים מעל ומעבר.

לקוחות ממליצים


מתכננים אירוע? קבלו הטבה משתלמת במיוחד >