לפרטים והזמנות:072-3902678
טלפיה אפויה ברוטב פירי פירי עם תפוחי אדמה מעוכים

טלפיה אפויה ברוטב פירי פירי עם תפוחי אדמה מעוכים

מנת דגים בריאה, דלת שומן, דלת קלוריות, ועם זאת עמוסה לעייפה בטעם וגם עשירה בסיבים, בחומצהה פולית, בברזל ובויטמין

בריא, ללא גלוטן

תזונה למנה

מצרכים

לרוטב הפירי פירי

אופן הכנה

חממו את התנור לטמפרטורה של 220 מעלות / 200 לתנור קונווקטור.

הרתיחו את תפוחי האדמה עד שיתרככו עד כדי התפוררות למגע הסכין, ולאחר מכן סננו את המים.

הניחו על מגש אפייה גדול ומעכו בעדינות בגב מרית. הוסיפו את הפלפלים, טפטפו את החומץ ואת השמן, תבלו היטב וצלו במשך 25 דקות.

שימו את החומרים לרוטב הפירי פירי במעבד מזון עם קצת מלח.

בחשו עד שהם הופכים לפירה דק ושפכו לתוך קערה.

שימו את הדג על מגש אפייה וצקו עליו חלק מרוטב הפירי פירי.

תבלו ואפו במשך 10 הדקות האחרונות של זמן הבישול של תפוחי האדמה.

הגישו הכול עם הרוטב הנוסף ועם הסלט הירוק בצד.

צור קשר:

מתכננים אירוע? קבלו הטבה משתלמת במיוחד >