לפרטים והזמנות:072-3902678
פטוצ׳יני אלפרדו

פטוצ׳יני אלפרדו

משתוקקים לקערה מרגיעה של פסטה ברוטב שמנת? המאכל האיטלקי המשביע הזה הוא ממש בשבילכם. ההכנה לוקחת רק 25 דקות וכך זאת ארוחה קלה לאמצע השבוע צמוחני.

תזונה למנה

מצרכים

הכנה

בסיר בינוני, הוסיפו את השמנת הקרושה, החמאה ואת הקרנפלור על לחום נמוך והביאו לרתיחה נמוכה. כבו את האש והקפידו שהתערובת תישאר חמה.

בינתיים, שימו את הגבינה ואת אגוז המוסקט בקערה קטנה והוסיפו מנה גדושה של פלפל שחור טחון, ערבבו הכל ביחד (לא להוסיף שום מלח בשלב זה).

שימו את הפסטה בסיר אחר עם שתי כפיות מלח, צקו מעל למים רותחים ובשלו בהתאם להוראות היצרן (בדרך כלל 3-4 דקות). עם תום הבישול, צקו חלק ממי הבישול לקנקן או ספל חסין מחום וסננו את הפסטה, אך לא בצורה יסודית מדי.

הוסיפו את הפסטה לסיר עם תערובת השמנת הקרושה ופזרו את הגבינה מעליה בעדינות. ערבבו הכל ביחד היטב על חום נמוך באמצעות מרית גומי. כשהכל מעורבב כראוי, התיזו שלוש כפות מי בישול. בהתחלה, הפסטה תיראה רטובה ומרופטת: המשיכו לבחוש עד שהמים נספגים והרוטב מבריק. בדקו את התיבול לפני העברת הפסטה לקערות מחוממות. פזרו מעל קצת בצלית או פטרוזיליה והגישו מיד.

צור קשר:

מתכננים אירוע? קבלו הטבה משתלמת במיוחד >