לפרטים והזמנות:072-3902678
תבשיל בקלה וצ'וריסו

תבשיל בקלה וצ'וריסו

מתחשק לכם להכין ארוחת דגים בפחות מחצי שעה? הפתיעו בארוחת הערב באמצע השבוע עם תבשיל הצ׳וריזו והבקלה שלנו, החריף באופן מספק

תזונה למנה

מצרכים

הכנה

חממו את השמן במחבת עמוקה והוסיפו את הבצל. בשלו על אש בינונית במשך חמש דקות עד שיתחילו להתרכך. הוסיפו את הצ׳וריסו ובשלו עוד כמה דקות כדי לשחרר את השמן. צפו את הבצל בשמן הצ/וריסו וצקו את העגבניות. מלאו את הפח במים והוסיפו גם אותם. תבלו והרתיחו.

לאחר הרתיחה, תבלו את פילה הבקלה והטמינו במחבת. הנמיכו את החום בעדינות ובשלו במשך כ-7 דקות. ערבבו בעדינות את השעועית הלבנה ובשלו במשך 1-2 דקות נוספות עד שהכל מתחמם. פזרו את הפטרוזיליה והגישו בקערות.

צור קשר:

מתכננים אירוע? קבלו הטבה משתלמת במיוחד >